(J)uniek coachtraject

Wat is een (J)uniek coachtraject en voor wie?

Het is iedere ouder zijn droom om zijn/haar kind zorgeloos en gelukkig door het leven te zien huppelen. Spijtig genoeg, loopt dat niet altijd even vlot. Sommige kinderen voelen zich niet lekker in hun vel, worstelen met iets. Een individueel coachtraject kan helpen het zetje te geven dat uw kind nodig heeft.

 • Voor kinderen die een faalangstig zijn, weinig zelfvertrouwen hebben.
 • Voor de kinderen met een ‘vol’ hoofdje die nood hebben aan rust en ontspanning.
 • Voor vurige draakjes (kinderen die héél boos kunnen zijn/worden)
 • Voor kinderen die het moeilijk hebben op socio-emotioneel vlak en worstelen met zichzelf.

Wat is er allemaal inbegrepen in dit traject?

 • een intakegesprek met de ouder(s)
 • 5 individuele kindgesprekken
 • een evaluatiegesprek met de ouder(s)
 • materiaal, administratie, korte verslaggeving, overleg,…

Hoe gaat dat in zijn werk?

Na een aanmelding/korte kennismaking (vaak via mail of telefoon) zal er een intakegesprek in de praktijk plaatsvinden. Tijdens dat gesprek gaan we samen dieper in op de hulpvragen en bekijken we welk soort traject het meest aansluit bij uw zoon/dochter. Een intakegesprek gaat bij voorkeur door op woensdagvoormiddag.

Ik ga daarna meteen enthousiast aan de slag en werk het individueel begeleidingstraject op maat uit. Uiteraard kan dit na elke sessie worden bijgestuurd, indien nodig.

Vervolgens starten we steeds met een traject van 5 individuele begeleidingsmomenten. Tijdens deze sessies staat het kind centraal. We gaan er creatief en/of spelenderwijs aan de slag. Soms voeren we een gesprekje of gaan we aan de slag met een verhaal. Een individuele sessie duurt 50 minuten. Na elke sessie kan er een korte nabespreking (10 min.) plaatsvinden.

Tenslotte vindt er een evaluatiegesprek plaats met u als ouder(s). Daarin evalueren en overlopen we de sessies. We kunnen daarnaast ook bekijken of de begeleiding zal worden afgerond of er een nieuw traject zal worden opgestart. Eventueel i.p.v. een nieuw traject op te starten, kunnen er nog enkele sessies nadien plaatsvinden.

Indien er eventueel verder stappen ondernomen moeten worden (bv. voor verder diagnostisch onderzoek), bekijk ik samen met u naar wie/waar ik u kan doorverwijzen. Dit geldt ook als ik merk dat ik niet de geschikte persoon ben om een antwoord te bieden op uw vragen.

Samen op zoek gaan naar talenten, inzichten, handvaten, …

Rust en ontspanning opzoeken

Proberen jezelf te uiten op een creatieve manier

Kostprijs

€ 525

 • Een coachmoment verzetten of annuleren, is uiteraard mogelijk, maar geef dit dan zo snel mogelijk door. Minstens 24u op voorhand. Zo niet, zal de afspraak in rekening worden gebracht.
 • Er kunnen nog extra coachmomenten aan het traject worden toegevoegd aan 60 euro/coachmoment.
 • Een extra overlegmoment met externen zijn mogelijk aan 70 euro/moment.

Bij interesse of vragen over het aanbod, kan u altijd vrijblijvend contact met me opnemen via het volgende mailadres : info@juniek.be