Snoezel-froezel-dagen

tijdens paasvakantie

Snoezel-froezel-dagen tijdens paasvakantie zijn afgelopen.

Heeft jouw zoon/dochter zin in een kleinschalig vakantiekamp vol gezelligheid, creatieve opdrachten en ontspanning? Vind jij het als ouder belangrijk dat er oog is voor de persoonlijke ontwikkeling van elk kind?

Dan zijn de snoezel-froezel-dagen vast en zeker iets voor jouw kind!

Elke dag plaatsen we een ander thema centraal en gaan we creatief aan de slag. Het concept ‘veel magjes (en weinig moetjes)’. Er worden tussendoor ook rustmomenten ingebouwd. Daarnaast gaan we ons volledig uitleven zodat iedereen kan stralen en spelen we spelletjes die onze veerkracht vergroten.

Voor wie?

Voor alle kinderen met een leeftijd* van 4 tot 12 jaar!

Er zijn telkens twee begeleiders met pedagogische achtergrond aanwezig wat het ons mogelijk maakt om op te splitsen en een specifiek aanbod voor de leeftijd van uw zoon/dochter te voorzien.

Maximum aantal kinderen : 10

*Uiteraard zijn de leeftijden van broers en/of zusjes bespreekbaar!

Praktisch

Donderdag 4/4/2024 en vrijdag 5/4/2024

Dit telkens van 10u00 – 15u30. **

NIEUW ! Je kan je ook inschrijven voor afzonderlijke dagen.

Locatie : Praktijk Juniek, Peepolderlaan 10, 2910 Essen.

** Er is gratis vooropvang mogelijk vanaf 09u30 en na-opvang tot 16u00. 

De kinderen brengen zelf een lunchpakket en tussendoortjes mee. Drinken wordt voorzien (zowel tussendoor als bij de boterhammen). Ook is het handig dat ze een schilderschort of oud hemd van papa/mama meebrengen om lekker mee te froezelen!

Inschrijven*

Kostprijs per dag : € 40,00

Kostprijs pakket : € 75,00

Je kan inschrijven * door te mailen naar info@juniek.be of door het contactformulier te verzenden. Vervolgens zal u een inschrijvingsformulier en factuur doorgestuurd krijgen. *De inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijvingsgeld.

Bij annulering tot uiterlijk 2 weken (14 dagen), wordt de betaling teruggestort. Bij latere annulering dan 2 weken, wordt er 50% teruggestort. Indien geen aanwezigheid op de eerste kampdag én geen verwittiging, gebeurt er geen terugbetaling.