Over mij

Ik ben Joanna, een gedreven leerkracht lager onderwijs, psychologisch consulent en fiere oprichtster van mijn eigen praktijk, Juniek.

Ik zou mezelf durven omschrijven als een vertrouweling, creatieve duizendpoot, een bezige bij en tegelijk ook momentgenieter.

Ondertussen sta ik enkele jaren voor de klas. Ik merkte dat er ondanks de vele goede bedoelingen, een hiaat zit in de hulpverlening. We botsen telkens tegen o.a. ellenlange wachtlijsten. Vandaar dat ik in 2021 de sprong waagde en ‘Juniek.’ oprichtte. Een praktijk waarbij de focus ligt op ieder uniek individu en waarbij ik een preventief en laagdrempelig aanbod wil aanbieden.

Opleidingen en vormingen

 

Een leven lang durven leren, is een motto dat zeker bij me past. Ik vind het heerlijk om bij te leren en van daaruit geïnspireerd te worden.

In 2013 startte ik de opleiding ‘leerkracht lager onderwijs’. Dit aan de Thomas More Hogeschool te Turnhout. Nadien studeerde ik af aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen als psychologisch consulent. In 2021 sloot ik me aan bij de Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC) en startte ik mijn eigen praktijk, Juniek.

Extra opleidingen / vormingen:

  • juni 2021 : relaxatietrainster bij Alohi
  • november 2022 : POPtalkcoach (Nederland)
  • januari 2023: specialist in faalangst (via ’t Zonnekind)
  • juni 2023: expert in faalangst (via ’t Zonnekind)

Daarnaast blijf ik me ten alle tijden bijscholen d.m.v. workshops, lezingen, navormingen, bijscholingen e.d. te volgen rond faalangst, zelfvertrouwen, talenten, weerbaarheid, coachingstechnieken,…